Κρυολιπόλυση – Διώξε το τοπικό πάχος από τα δύσκολα σημεία και Απαλλάξου από την κυτταρίτιδα !!!

Πάγωσε το λίπος εκεί όπου σε ενοχλεί αισθητικά και βάλε το πρόβλημα του τοπικού πάχους οριστικά στον πάγο!!! Για κάθε περιοχή απαιτείται μόνο μία (1) θεραπεία.

Πώς γίνεται

Η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους. Η νέα μέθοδος δίνει θαυμάσια αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια.
Εφαρμόζεται με ειδικό μηχάνημα το οποίο διαθέτει εξελιγμένες κεφαλές πραγματοποιούν διαδοχικά έντονη θέρμανση με ραδιοσυχνότητες (BipolarRadiofrequency 60 OC) και έντονης ψύξη (-10 οC έως -15οC). Έτσι επιδρούν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Διαδικασία

Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ακίνδυνη και δεν περιορίζει αυτόν που θα την επιλέξει. Μπορεί να συνεχίσει τη σωματική του άσκηση, αλλά και τυχόν άλλες θεραπείες που θα επιλεγούν.

Συνεδρίες

Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο μας και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος για να υπάρξει ολοκληρωτική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μόνιμο αποτέλεσμα

Εφόσον ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες συνεδρίες και ο ενδιαφερόμενος δει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρόκειται να ασχολειθεί ξανά με το πρόβλημα του τοπικού πάχους. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη. «Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής αυτό του Harvard και της Massachusetts».

Μια νέα μη επεμβατική μέθοδος υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η αφαίρεση του τοπικού λίπους.

Πλεονεκτήματα

  • 1Αποδεδειγμένα αποτελεσματική θεραπεία.
  • 2Χάνετε το λίπος ακριβώς από εκεί που θέλετε.
  • 3Βελτιώνει την όψη του δέρματος.
  • 4Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη.
  • 5Φυσικός τρόπος μείωσης του λίπους.
  • 6Ορατή και άμεση μείωση της κυτταρίτιδας.
  • 7Είναι ανώδυνη και ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ.
  • 8Απαιτούνται μόνο από 1 ‘εως 3 συνεδρίες ανά περιοχή.