Καλώς Ήρθατε στο Bello Corpo

Skin Beauty
Spalab-responsive

Ένας νέος εκπληκτικός πολυχώρος ομορφιάς !!!

Το Bello Corpo είναι ο πιο σύγχρονος και ξεχωριστός πολυχώρος ομορφιάς και χαλάρωσης, στην περιοχή της Θεσσαλίας, που προσφέρει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπερσύγχρονα μηχανήματα. Εδώ, θα ανακαλύψετε τα αποτελέσματα της αληθινής φροντίδας προσώπου και σώματος, αποτελέσματα ανώτερα των προσδοκιών σας !!!
Στόχος μας, η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών που μας εμπιστεύονται για ένα τόσο σημαντικό τους θέμα, όπως η προσωπική τους εικόνα !!!
Με γνώση, εμπειρία και αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής, φροντίζουμε για την περιποίηση όλων των τύπων δέρματος.
Ο καθένας μας είναι μοναδικός και αξίζει μια ιδανική και εξειδικευμένη περιποίηση. Χαρίστε, λοιπόν, και εσείς στον εαυτό σας τα προνόμια και την απόλαυση μιας τέτοιας περιποίησης !!!

Επισκεφθείτε το Bello Corpo και απολαύστε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας !!!

Νιώστε ευεξία και απόλυτη χαλάρωση…  Νιώστε πλήρως αναζωογονημένοι…

Ελάτε να λύσουμε μαζί… το μυστήριο της ομορφιάς !!!

Solarium
Στη διάθεσή σας, 3 ξαπλωτά και 2 όρθια TURBO XXL μοναδικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς, με μηδενική ακτινοβολία και όλα τα ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ασφαλείας, όπως προβλέπει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Υγείας, η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία EURO-NORM και το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας.
Spray Tan
Αερογράφος για υπέροχο σοκολατένιο χρώμα και λαμπερή επιδερμίδα μέσα σε 10′.
Solarium Cosmetics
Πλήρης σειρά καλλυντικών για πριν και μετά το solarium (πάνω από 100 είδη).
Red Light Therapy Collagen
Είναι μία φυσική διαδικασία η οποία βοηθά τον οργανισμό να παράγει ένζυμα, ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου που υποστηρίζουν τη δομή του δέρματος. Η αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου λειαίνει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
Αποτρίχωση με Διοδικό Laser
Πλήρης σάρωση, για όλα τα σημεία του σώματος χωρίς πόνο, και τους 12 μήνες του χρόνου, ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα.
Κρυολιπόλυση
Ένας μη χειρουργικός τρόπος, για να απαλλαγείτε από το επίμονο τοπικό λίπος. Η Κρυολιπόλυση είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση για εκείνους που έχουν περιττό λίπος που αντιστέκεται στη δίαιτα και την άσκηση.
Massage
Θεραπευτικό, χαλαρωτικό μασάζ για ευεξία από εξειδικευμένο προσωπικό.